God sommer

Da tar skolekorpset en velfortjent sommerferie. For et flott år det har vært. 

Til alle musikantene: Dere har stor grunn til å være stolte av dere selv. Gi dere selv en klapp på skulderen, for det fortjener dere alle sammen. 

Og til alle foreldre: Dere har også god grunn til å være stolte av barna deres. For en flott gjeng med barn og ungdom vi har i Li og Flaktveit skolekorps.

2016/2017 har vært preget av mye dugnad og mye arbeid for å få endene til å møtes, men det har vært verdt hver dugnadstime og hvert møte når man ser hvor mye det gir musikantene.

Dette har vært en flott sesong med en fantastisk start der vi fikk utrolig mange flotte asprianter. De har blitt et år større, og et år flinkere, og sammen med Line og Emil, har de spilt hver onsdag. En flott gjeng med aspiranter blir nå forfremmet til juniorer, så fra høsten av, spiller alle i juniorkorpset. Her er et bilde av de flotte aspirantene, som nå forfremmes til juniorer.

19204875_10156378991392468_400396952_o

Hovedkorpset er også blitt et år eldre og flinkere. Øvelse gjør mester. Hver onsdag er det både latter, glede, frustrasjoner, lek og musikk på Li skole. Sammen med Svein Olav har de spilt, sunget, ledd, feiret bursdag og spist kake på øvelsen da han ble 50 år.

Vi har spilt julesanger på juletrefester, og trakket i gatene på 17 mai. Mange timer med øving både på korpsøving og egentimer er lagt ned i år, og resultatet er helt fantastisk. Dere er så flinke. 

En helt egen tegnekonkurranse har vi og hatt, og vinneren ble Akarija som vant 2 kinobilletter for denne flotte tegningen

 Skannet fra en Xerox WorkCentre-maskin-page-001

Vi er i gang med planlegging av neste sesong, og vi  gleder oss til å ta fatt på jubileumsåret 2018. Jubileum er stort, så det må markeres. En flott jubileumskonsert blir det, og det planlegges også så smått en jubileumstur.

Denne uken har vi tatt farvel med 2 instruktører. Fløytene får fra høsten ny instruktør og vi har derfor tatt farvel med Marita. Ny instruktør fra høsten blir Cecilie, og vi gleder oss til det. Slagverkinstruktøren vår Sigvald, har vi også desverre vært nødt til å si farvel til, da han skal videre til mer musikkstudier i Sverige. Fint for ham, men veldig dumt for oss. Vi ønsker ham lykke til i Sverige. Vi får ny instruktør til høsten og ser frem til det. Bildet er fra avslutningen for trommeguttene. 

unnamed (4)

 Det er et par musikanter som også desverre  har valgt å slutte. De skal vite at i Li og Flaktveit skolekorps er det alltid rom og mulighet for å komme tilbake. 

Både hovedkorpset og aspirantkorpset ga oss en flott sommerkonsert 14 juni. Det var en fornøyelse å høre på. Man blir både stolt og rørt over hvor flinke de er. 

Takk  for et flott musikkår til alle musikanter, dirigenter, instruktører og foreldre.

God sommer, vi sees til høsten.

Hilsen Styret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s