Purring

Nå blir det litt purring her. ntrg9s-b88485950z.120150827143947000gfdbdoou.120

Styret i Li og Flaktveit skolekorps jobber ganske hardt for å få korpset til å gå rundt, både økonomisk og med en logistikk for å få alt til å gå opp. Det er da ganske fortvilende at over halvparten ikke tar med seg bestillingslister for kakesalg og premier til basaren, til tross for flere påminnelser.

Bestillingslistene gjelder hovedkorpset og juniorkorpset. Premier til basaren gjelder alle medlemmer. Det er snakk om 2 premier pr familie, ikke pr barn man har i korpset.

Vi hadde også vært veldig takknemlig dersom dere kunne huske å sjekke hjemmesiden vår for informasjon. Vi prøver å holde hjemmesiden oppdatert, og da er det veldig fint om den blir brukt, noe som også vil gjøre arbeidet med å få informasjon ut til alle, mye enklere for oss.

Vi mangler fremdeles også flere lapper om fotografering, så om du ikke har levert for ditt barn, ber vi det skje snarest. Har du mistet lappen, kan du printe den ut selv her:  Fotografering

Korps skal være gøy for alle, også for styret bigstock-Happy-Smiley-Emoticon-Face-40695568-e1430202184743.jpg

 

For at vi skal bli ferdige til basaren, må vi be alle om å levere inn bestillingslister og premier neste gang, onsdag 25 oktober. Denne onsdagen må vi bruke på å bli ferdige med alt som skal gjøres til basaren, for tro det eller ei, men vi har også et liv utenom Li og Flaktveit skolekorps original.1000x562.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s