Godt nytt år

Godt nyttår 2018

Da er vi i gang igjen etter en lang og god juleferie. Husk å fortsette med å være flinke til å melde fravær i god tid til både spilletimer og korpsøving.

Vi vil minne om at det er ekstraordinær generalforsamling onsdag 10.januar på Li skole kl 18.00. Her er selvsagt alle velkommen, både aspirantforeldre, juniorforeldre og foreldre til hovedkorpsmusikanter. Minner om at det er viktig å møte på genrealforsamlinger.  Innkalling ble sendt ut 15.november på mail til alle.

Vårsesongen er i gang, og denne våren skal vi være med på Hordablæsten, en musikkonkurranse der både hovedkorps, juniorkorps og aspiranter deltar. Sett derfor av helgen 14-15 april. Påmeldingsfrist er 15 januar, så vi må allerede onsdag 10.januar vite om det er noen av musikantene som vil delta på solistkonkurransen eller for ensembler. Det er noe å tenke på denne uken. Oppfordrer så mange som mulig å delta på festkonserten og premieutdeling, da dette er en stor opplevelse for musikantene. Å vente på resultatene er utrolig spennende, og en veldig fin opplevelse å dele.

2018 er musikkorpsenes år, og Li og Flaktveit skolekorps har 10 års jubileum. Dette skal vi markere i år, og vi har mye å glede oss til. Noe er allerede planlagt og noe er fremdeles på idestadiet. Men helt sikkert er det at 2018 blir et kjekt år i Li og Flaktveit skolekorps.original.1000x562

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s