Avlysning

i484266_1452701970470

På grunn av for liten påmelding, har vi blitt nødt til å avlyse sommerturen til Sommarlandfestivalen i Bø. Vi håper da heller på at vi kan gjennomføre dette til neste år i stedet for.

Men skolekorpset vårt trenger å gjøre noe kjekt. Li og Flaktveit skolekorps trenger å gjøre noe sammen. Derfor har vi som et plaster på såret til alle som ville være med på turen, begynt å planlegge en blåtur bltur logofor musikanter, aspiranter, dirigenter, instruktører og foreldre. Det er veldig kjekt for foreldre å bli kjendt med hverandre også. Så vi håper på godt oppslutning om denne blåturen som vil nok være lørdag 16 juni. 

meld-deg-pa

Påmelding vil komme innen så veldig lang tid. Påmelding vil komme i papirutgave. Det vil da bli en liten egenandel på hver påmeldte, til å dekke buss og litt mat underveis.

 

 

Dette vil da bli årets sommeravslutning, og med tanke på at det er jubileumsår i år, så må vi klare å få til en flott sommerfest for musikantene våre. Og til det trenger vi foreldre som blir med, vi trenger musikanter som motiverer hverandre og er forbilder for aspirantene og vi trenger aspiranter som gleder seg over hver tone de spiller. Vi satser på at årets sommeravslutning er en som går inn i Li og Flaktveit skolekorps sin historiebok som den sommeravslutningen alle husker med glede. Og for å få det til, må alle som kan være med sommeravslutning.png

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s