Tid for dugnad

IsoaidinStor

Det er klart for vårens dugnad. Vi har valgt å gå for kjeks og karameller fra Norkak denne gangen også, da vi ser at dette er lett å selge og at de som kjøper er fornøyde med det de har kjøpt. Mammas_stor

Neste onsdag, 14 mars, blir det derfor levert ut bestillingslister. Bruk påsken på å friste venner, familie, naboer og kolleger med gode kjeks og kaker. Innlevering av listene vil bli 4 april, uken etter påske. 3 uker med kakesalg kan gjøre godt for en noe skrapet korpskasse.

LillebrorsStor_2012Det hadde vært gøy å se om vi kunne klare å tjene enda mer enn vi gjorde i høst da vi hadde likt kakesalg som vi skal i gang med nå.

For aspirantene som ikke har vært med på dette før, så leveres bestillingslister ut til alle. Dere tar opp bestilling fra de som vil kjøpe. Listene leveres inn til avtalt tid, 1-2 uker etter det, mottar vi hele EmiliesStorbestillingen fra Norkak på Li skole, og alle henter kaker og kjeks til dem man selv har solgt til og leverer disse ut. Betaling foregår på følgende måte: Betaling fra kjøpere skjer til dere selv. Dere overfører et samlet beløp til korpsets konto til en gitt dato etter levering.

 

Salgskatalogen finner dere her for de som vil ta en titt 

Da bretter vi opp ermene og samlet klarer vi å få til en flott dugnad. dugnad-smiley

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s