Seminar, Hordablæsten og Dugnad

downloadTil helgen er det seminar på Li skole. Det er viktig at alle kommer til riktig tid. Det er nemlig Hordablæsten allerede helgen etter.

 

 

 

Fredag 6 april : Hovedkorps 18-20

                            Juniorkorps 18 – 20

Lørdag 7 april: Hovedkorps 10 – 16

Frem mot Hordablæsten er det kun seminaret og en ordinær øving igjen, det er derfor viktig at alle stiller. Det er også sannsynlig at det blir en ekstra øving fredag 13 april kl 18.00 for hovedkorpset 

Det er viktig at de foreldre som er med å spiller, er med på de siste øvingene nå før Hordablæsten. Gi beskjed dersom noe kommer i veien. 

Oppmøtetider i hordablæsten kommer vi tilbake til. Antrekk er sort skjorte, sort bukse/skjørt, sorte strømper/strømpebukse, sorte sko og turkis sløyfe.

dugnad-smiley

Dere har vært veldig flinke å selge kaker og kjeks, men vi mangler en del lapper.

Selv om dere mot formodning ikke har solgt noe, er det viktig at vi får lapper tilbake. Fristen var i dag onsdag 4 april. Dette for at vi skal kunne få levering neste onsdag. Vennligst send en mail til li.skolekorps@gmail.com med antall bokser av hvilken type snarest slik at bestillingen kan bli sendt ut.

I tillegg ber vi dere foreldre å sjekke sekker innimellom om musikantene har fått med seg en lapp hjem. Dette gjelder for både Hovedkorpset, Juniorkorpset, og Aspirantkorpset. Vi opplever nemlig at flere ikke har fått levert lapper hjemme, til tross for at det er sendt ut mail og info på både hjemmeside og facebook siden til korpset. Her har vi alle en jobb å gjøre. Det letter arbeidet hvis alle holder tidsfrister og alle gjør sin del.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s