Hovedkorpsfeiring og blåtur

Onsdag 18 april var det feiring i korpsene våre. Det nye juniorkorpset fikk kake på øving og det var stor stas.

Det nye store hovedkorpset, som nå teller 21 musikanter, hadde og feiring. Feiring av at hovedkorpset er blitt større, feiring av juniorene som rykket opp i hovedkorpset, feiring av de gode resultatene til både juniorkorps og hovedkorps i hordablæsten. Her følger et lite lysbilde show som viser litt av feiringen

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Kaken må ha vært veldig god, for der var ikke en smule igjen. All ære til bakeren Ingrid. Musikanter, dirigenter og noen foreldre som var til stede koste seg og tok del i feiringen som var en lengere pause enn vanlig.

 


bltur logo

Datoen er endelig satt, og dato for blåturen blir 9 juni. Fint om alle sender med sine musikanter påmeldingslapp som alle har fått for noen uker siden. Send med lappen førstkommende onsdag, 25 april, uansett om dere blir med på turen eller ikkeDet blir en tur og fest som vi håper blir bra, målet er en hyggelig avslutning på en flott musikkår 2017/18. Korpset har jubilerum i år, så dette blir årets jubileumstur/fest, så vi håper så mange som mulig har mulighet og lyst til å delta. Detaljer for oppmøte, tid og sted og hva man skal ha med, kommer når det nærmer seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s