Planer for høsten

Sommeren er startet, men vi er i gang med å planlegge høsten for Li og Flaktveit skolekorps.

Høsten blir fin og litt travel, men det er bra. Sesongplanen vil bli lagt ut snart, men viktige datoer å merke seg kommer her:

 

 

1 øving etter ferien 22 august

lets-get-started-v3u3zd

 

Seminarhelgen 31 august – 2 september

Dette blir årets bortreise seminar. Her er alle i utgangspunktet påmeldt, men hvis man ikke kan delta, må man melde fra om dette senest ved oppstart i høst. fbb2762f-00a8-47af-90ed-a32cbd6e8fc4

Her vil det bli overnatting på skolen, musikk, sosialt samvær, god mat, lek og moro. Og er vi heldige, er der også muligheter for bading.

 

 

Loppemarked 7-9 september

Denne helgen er det duket for loppemarked. Alle vil få tildelt oppgaver i forbindelse med denne helgen.loppemarked Noen av oppgavene vil også kunne være i forkant av helgen, i form av å hente lopper hos folk i Åsane. Alle må også beregne å bake til denne helgen.

Dette blir vår store dugnad i høst, og dermed vår store mulighet til å tjene gode penger til korpset.

 

 

Jubileumskonsert 28 oktober

10.Li og Flaktveit skolekorps feirer i år 10 års jubileum etter at korpset startet opp igjen i 2008. Dette blir markert med en stor jubileumskonsert i Åsatun denne søndagen. I denne forbindelse er det viktig at alle bidrar til å skaffe publikum til konserten. Ta med tanter, onkler, besteforeldre, barnevakten, naboen osv. Der vil også være andre korps som deltar på konserten, men programmet er ikke klart ennå. Dette blir årets største konsert for Li og Flaktveit skolekorps.

 

Fanafestivalen 17-18 november

Fanafestivalen_logo_liten65b9eea6e1cc6bb9f0cd2a47751a186f Også i år kommer korpset til å delta på Fanafestivalen. Sett derfor av denne helgen allerede nå. Alle er påmeldt automatisk, og dersom noen skulle være forhindret i å delta, er det viktig med tilbakemelding om dette allerede ved oppstart til høsten. Fanafestivalen er en korpskonkurranse der det også er egne klasser for solister og ensembler. Dersom der er noen som kunne tenke seg å delta som solist eller som ensemble, så snakk med spillelæreren om dette.

 

Julekonsert i Eidsvåg kirke 14 desember

6152390079_614239cc5a_b I år igjen blir det julekonsert i Eidsvåg kirke sammen med Åsane Janitsjar og Åsane musikklag. Da må vi si at det er blitt en tradisjon.

 

 

Foreldrevakt

Vaktlister vil snart bli lagt ut for høsten. Den vil bli lagt ut øverst under fanen «vaktlister»

Arbeidsoppgaver

Møte kl 17.45.

Hjelpe til med å sette frem stoler, gjøre klart slagverk og notestativ

Hjelpe til med å rydde stoler, slagverk og notestativ etter øvelsen.

Ha klar litt saft og kjeks/frukt til pausen kl 18.55 (tas med av foreldrevakten)

Hjelpe til med evt kopiering av noter.

 

Hvis noen er usikker på hvor kopimaskin står, hvordan man slår opp og ned notestativ, eller noe annet, er det bare å spørre. Det viktigste er at der er en foreldrevakt til stede på øvingene. Viktig å bytte vakt med andre dersom man ikke har mulighet for å stille selv.

 

Spond

Styret i korpset ønsker fra høsten å ta i bruk SPOND, en app som gjør det enklere å melde fravær, minne musikanter og foreldre om øvinger og andre arrangementer. Dere kan lese mer om Spond her. Vi kommer til å lage et skriv som vi ønsker at dere skal signere på og ta med på øving. Spond er gratis å bruke, men enkelt for korpset. Vi har her også mulighet for å tjene noen kroner. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter hvert.

 

Flügger

Flugger_andelen_320x250px_KorpsLi og Flaktveit skolekorps har aktivert en avtale med Flügger som gjør at du som kunde i butikken vil få 20% på det du handler. Korpset vil få 5% av kjøpesummen din inn på konto med nyttår. Det eneste du behøver å gjøre er å oppgi at du er med i Li og Flaktveit skolekorps og at korpset har en avtale om Flügger andel. Les mer om Flügger andelen her

 

Spleis

spleis er en enkel måte å få noen ekstra kroner i korpskassen. Spleis drives av sparebank1

Støtt og del spleisen vi har kjørende. Vi forsøker å opprette og holde spleisen igang hele tiden. Men vi trenger at dere deler slik at andre også får mulighet til å støtte vår spleis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s