Våre instruktører

23772452_10157003825397468_513459454_n-e1516620601400.jpgSvein Olav:

Svein Olav er dirigenten til hovedkorpset i Li og Flaktveit skolekorps. Sine første toner spilte han på Voss. Utdannelsen sin har han fra Griegakademiet. Han er ansatt i kulturskolen både som instruktør og dirigent. Hovedinstrumentet hans er Obo, men han underviser i både klarinett og saxofon i tillegg.

Svein Olav har vært dirigent i korpset i en årrekke, og har også dirigert korpset i 1993-94, den gang det het Li skolekorps.

Emil:emilboro-full

Emil er vår instruktør for messingblåserne. I tillegg er han dirigent for juniorkorpset.

Emil er utdannet ved Griegakademiet innen komposisjon og messingpedagogikk. Han spiller for tiden trompet i Dragefjellets Musikkorps, som er et av Norges beste janitsjar korps og som deltar i Elitedivisjon ved NM i Trondhjem.

linejoatvedt-fullLine:

Line er for tiden på permisjon. Hun er instruktør for klarinett, tverrfløyte og saxofon.

Line er utdannet ved Griegakademiet innen klassisk utøvende klarinett. Hun har jobbet som instruktør siden hun var 15 år gammel. Line begynte å spille i Alvøen skolekorps, og har senere vært med i både Hordaland ungdomskorps, Ung symfoni, Hordaland ungdomssymfoniorkester. Hun spiller i Dragefjellets Musikkorps.

IMG_0161Birk:

Birk er slagverksinstruktør i Li og Flaktveit skolekorps. Han har vært elev ved Bergen kulturskole på klassisk slagverk i mange år. Samtidig spilte han i Hellen skoles musikkorps. Nå er han elev ved musikklinjen på Bergen Private gymnas. Han er tatt opp i Griegakademiets unge talenter fra høsten 2017. Til vanlig spiller Birk nå i Dragefjellets Musikkorps og Hellen skoles musikkorps.